3140 keuren

Wilt u uw gereedschap laten keuren door een specialist? Trebortech Montage ondersteunt bedrijven met personeel op locatie die de juiste kennis en ervaring hebben. Als bedrijf kunt u dus bij ons terecht voor de hulp van monteurs op het gebied van allerlei technische werkzaamheden.

3140 keuren

NEN 3140 is de norm voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen. Minimaal 1 keer per jaar moeten deze gekeurd worden volgens het Arbobesluit. De NEN 3140 keuringen worden vereist door de Arbowet en moeten worden uitgevoerd door een erkende keurmeester. Wij verzorgen deze keuring voor u op locatie. Dit heeft als voordeel dat u geen arbeidsmiddelen mist op de werkplek.

Redenen voor het keuren van arbeidsmiddelen

Er zijn verschillende redenen waarom het zo belangrijk is om uw elektrisch gereedschap te keuren:

Een belangrijke reden waarom het periodiek keuren van gereedschap verplicht wordt gesteld, is om ongevallen op de werkvloer te verminderen. Het is van groot belang om de veiligheid van alle medewerkers te waarborgen en dat begint bij het gebruik van elektrische installaties op een veilige manier. Wanneer het gereedschap jaarlijks wordt goedgekeurd, verlengt dit tevens de levensduur van het gereedschap. Bovendien geeft het u een overzichtelijk beeld van welke arbeidsmiddelen u allemaal tot uw beschikking heeft.

De voordelen van Trebortech Montage

Sinds 1996 bestaan wij als montagebedrijf dat zich bezig houdt met onder andere machinebouw en elektrawerkzaamheden. We leveren een uitstekende kwaliteit en het tevreden houden van onze klanten vinden we dan ook erg belangrijk. Doordat we samenwerken met een groot eigen netwerk, kunnen wij elke klus aannemen: ook de grote klussen gaan we niet uit de weg. We komen bij u op locatie om de keuringen te doen en geven u een deskundig en professioneel advies.

3140 keuren door een specialist

Zoekt u ondersteuning bij het NEN 3140 keuren van arbeidsmiddelen? Neem dan eens contact met ons op. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel kleine als grote klussen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben bovendien veel ervaring. De mogelijkheden zijn erg divers en we staan dan ook klaar voor alle soorten bedrijven.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren