Arbeidsmiddelen keuren

Een veilige werkplek is van groot belang voor wanneer u op de juiste manier om wilt gaan met uw gereedschap. Het is belangrijk om een goed overzicht te houden als u over diverse arbeidsmiddelen en materialen beschikt. Daarom dient u volgens de wettelijke richtlijnen uw arbeidsmiddelen te laten keuren door een gecertificeerd bedrijf. Wij ondersteunen u daar graag bij, zodat uw werknemers veilig aan het werk kunnen.

Arbeidsmiddelen keuren

Uw arbeidsmiddelen keuren gebeurt bij ons op basis van de NEN 3140 norm. Het is verplicht om uw gereedschap jaarlijks te keuren. Het is de taak van u als werkgever om uw werknemers met goede arbeidsmiddelen te laten werken. Om hiervoor te kunnen zorgen heeft het Arbobesluit de verplichting vastgelegd om de arbeidsmiddelen periodiek te laten keuren. Eén keer per jaar wordt hier minimaal voor aanbevolen.

Wij komen bij u langs op locatie

Wilt u uw arbeidsmiddelen laten keuren? Wij hebben specialisten in huis met de vakkundige expertise om dit nauwkeurig uit te voeren. We komen graag bij u op locatie, omdat u dan niet uw gereedschap hoeft te missen. Al het elektrische gereedschap dat wij hebben gekeurd krijgt een uniek identificatienummer, dat tevens op het certificaat vermeld staat. Met dit keuringscertificaat kunt u aan de Arbodienst en verzekeringsmaatschappijen laten zien dat uw machines veilig zijn. Neemt u gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken voor een keuring.

Waarom uw gereedschap laten keuren?

De belangrijkste reden om uw gereedschap te keuren is om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen. Dit resulteert in een vermindering van ongelukken op de werkvloer. Daarnaast verlengt u automatisch de levensduur van al uw arbeidsmiddelen wanneer u deze jaarlijks laat onderhouden. Tot slot heeft u na een controle weer een mooi overzicht van de arbeidsmiddelen in uw bedrijf.

Arbeidsmiddelen laten keuren door Trebortech Montage

Laat uw arbeidsmiddelen keuren door de specialisten van Trebortech Montage en profiteer van de volgende voordelen:

Een afspraak maken doet u snel en eenvoudig door ons contactformulier in te vullen. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren