Contractor

Op zoek naar een contractor voor een groot project? Dan bent u bij Trebortech aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid eigen netwerk van ervaren vakmensen die u kunnen ondersteunen bij de uitvoering van een project of opdracht.

Contractor

Vaak is het lastig om deskundige en ervaren werklui te vinden die u tijdelijk in kunt zetten bij het uitvoeren van een grote klus. U kunt in dat geval wel wat hulp gebruiken van een contractor. Als contractor hebben wij contacten met collega bedrijven en ZZP'ers die goed opgeleid zijn en over flink wat ervaring beschikken op verschillende werkgebieden. Dat bekent dat u voor de meest uiteenlopende technische klussen bij ons terecht kunt voor extra personeel.

Als contractor zijn wij met name gespecialiseerd op het gebied van airconditioning, maar wij bieden ook personele ondersteuning als het gaat om:

Wij zijn uw adres als het gaat om goede monteurs die u tijdelijk kunnen ondersteunen tijdens technische werkzaamheden. Door heel Nederland kunt u gebruik maken van onze diensten als contractor. Ook voor werkzaamheden in het buitenland kunt u bij ons terecht. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, kunt u vertrouwen op de monteurs die wij als contractor leveren.

Bent u benieuwd naar wat wij als contractor voor u kunnen betekenen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Voor zowel grote als kleine klussen kunt u gebruik maken van onze contractor diensten. Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren