Keuren trappen en rol steigers

Met het keuren van trappen en rol steigers laat u uw personeel veilig en verantwoord werken. U voorkomt hiermee ongelukken en voldoet zo aan de Arbo-eisen met het NEN keuring klimmateriaal. Uw ladders en trappen worden op deskundige wijze gekeurd en gecertificeerd volgens de NEN 2484 norm.

Keuren trappen en rol steigers

Veilig werken
Veilig werken met gekeurde rolsteigers voorkomt nare ongevallen, dure gevolgschade en persoonlijk leed. Om dit te voorkomen kunt u uw rolsteiger jaarlijks keuren en certificeren. Het spreekt voor zich dat uw werknemers valgevaar lopen als de rolsteiger niet in orde is. Ook is de keuze van het juiste soort steiger voor de juiste werkzaamheden essentieel. Goed onderhoud en kennis over het juiste gebruik voorkomen dus veel problemen en zijn volgens de Arbo-wet tevens een vereiste.

Middels een verplichte inspectie kunnen wij gebreken voortijdig opsporen en kunnen deze hersteld worden. Met het keuren van trappen en rol steigers kunnen uw werknemers hun werk veilig en efficiënt blijven doen.

Het keuren van trappen en rol steigers bij Trebortech

Keuring volgens de NEN 2484 norm
Ladders en trappen die professioneel worden gebruikt moeten vanuit veiligheidsoverwegingen sterker en stabieler zijn dan wanneer deze voor doe-het-zelf acties worden gebruikt. Om te kunnen bepalen hoeveel sterker en stabieler dit moet zijn, is het verstandig de NEN 2484 norm aan te houden. Hierin is vastgelegd waaraan ladders en trappen voor professioneel gebruik moeten voldoen. Wij hebben gecertificeerde en vakbekwame deskundigen in huis om al uw ladders, trappen en rolsteigers voor u te keuren en te certificeren.

Trebortech geeft deskundig advies
Bij Trebortech bent u verzekerd van deskundig advies over het onderhoud van uw materieel. Na het keuren van uw trappen en rol steigers krijgt uw materiaal de vereiste keuringsstickers. Met de officiële NEN certificaten voldoet u aan alle eisen: bij een eventuele Arbo-controle kunt u dit direct en duidelijk aantonen. Wij raden u dus aan geen onnodig risico te lopen en daarom al uw ladders en trappen regelmatig te laten keuren en certificeren. Heeft u hier nog vragen over? U kunt altijd eens contact met ons opnemen.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren