Koeltechnisch montage

Koeltechnisch montage en advies nodig? Dan bent u bij Trebortech aan het juiste adres. Wij zijn een montage bedrijf dat gespecialiseerd is in koeltechniek. Voor alles op koeltechnisch gebied kunt u bij ons terecht.

Koeltechnisch montage

Als koeltechnische montage specialist installeren wij koel- en airconditioning installaties. Dat kan zijn bij bedrijven en instellingen, maar ook bij particulieren. Als monteur hebben wij veel ervaring op koeltechnisch gebied. Dat betekent dat wij onze klanten van koeltechnisch advies kunnen voorzien en in staat zijn om koeltechnische problemen te signaleren en op te lossen. Naast de montage van koeltechnische apparaten zijn wij ook inzetbaar voor het onderhoud van uw installaties. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, kunnen wij het koeltechnisch onderhoud voor een vast tarief voor u uitvoeren.

Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit houdt in dat we alleen met ervaren monteurs werken die over veel kennis en ervaring beschikken op koeltechnisch gebied. Zo werken we alleen met gecertificeerde F-gassen monteurs. Het bedrijfscertificaat F-gassen is Europees erkend en wordt verstrekt door speciale keuringsinstanties. Op deze manier kunnen we onze kwaliteit waarborgen en weet u zeker dat u op de koeltechnische vakbekwaamheid van onze monteurs kunt vertrouwen.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de montage op koeltechnisch gebied kan verzorgen? Laat u dan eens vrijblijvend informeren door Trebortech. Wij zijn al sinds 1996 met ons montage bedrijf actief op koeltechnisch gebied. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot de montage van bijvoorbeeld een airconditioning installatie of andere apparatuur op koeltechnisch vlak. Neem contact met ons op, wij voorzien u graag van informatie en advies.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren