Luchttechniek

Trebortech is gespecialiseerd in luchttechniek. Wij houden ons bezig met de installatie en het onderhoud van airconditioning, ventilatie, koeling en luchtbehandeling.

Luchttechniek

Een goed geregeld klimaat is van belang op de werkvloer. Niet te warm, niet te koud, niet te droog en niet te vochtig. Met onze specialisatie in luchttechniek kunnen we als geen ander het klimaat in uw bedrijf regelen. Zo wordt een prettig klimaat dankzij onze luchttechniek vanzelfsprekend. Want het juiste klimaat verhoogt niet alleen het werkplezier, maar ook de productiviteit en dus de omzet.

Als specialist in luchttechniek komen we graag bij u op locatie kijken naar wat we voor u kunnen betekenen. Aan de hand van onze bevindingen kijken we op welke manier we voor u een prettig klimaat kunnen realiseren. Zo leveren we bijvoorbeeld verschillende aircosystemen, zowel split als vrf. Waar nodig verzorgen wij ook de ventilatie en luchtbehandeling.

Bij luchttechniek hoort natuurlijk niet alleen het tot stand brengen van een prettig leefklimaat. Ook het behoud van dit klimaat is een onderdeel van luchttechniek. Daarom kunt u tevens een beroep op ons doen voor het onderhoud van uw koel- en airco installaties. Maar ook bij storingen of andere problemen zijn wij voor u bereikbaar. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en een tevreden klant staat bij ons voorop.

Heeft u vragen over luchttechniek of bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen met luchttechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over welke mogelijkheden wij u te bieden hebben als het gaat om luchttechniek.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren