Montage

Montage bedrijf nodig voor de uitvoering van technische klussen? Dan bent u bij Trebortech aan het juiste adres. Wij zijn een allround montage bedrijf dat ervaring heeft op vele vakgebieden.

Montage

Al sinds 1996 zijn wij als montage bedrijf actief in Nederland. Ons werkgebied richt zich voornamelijk op de regio Noord-Holland, hoewel wij ook inzetbaar zijn in de rest van het land en in het buitenland. Op het gebied van montage hebben wij een brede werkervaring die zich onder meer richt op machinebouw, elektrawerk en lassen. Eén van onze specialisaties als montage bedrijf is airconditioning en alles wat hiermee te maken heeft (zoals ventilatie, koeling en luchtbehandeling).

Als specialist in de montage van airconditioning zijn wij in staat om verschillende aircosystemen te monteren, zowel split als vrf. Naast de montage van airconditioning installaties kunt u bij ons ook terecht voor het oplossen van storingen en voor periodieke onderhoudsbeurten. Dit kan onder regie gebeuren, maar ook tegen vaste tarieven.
Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, werken wij uitsluitend met speciaal opgeleide monteurs die ervaring hebben en vakbekwaam zijn. Zo is al ons montage personeel F-gassen gecertificeerd. Het bedrijfscertificaat F-gassen is Europees erkend en wordt verstrekt door speciale keuringsinstanties.

Bent u op zoek naar een montage bedrijf dat technische klussen voor u uit kan voeren? Of zoekt u tijdelijk extra personeel voor het uitvoeren een opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid eigen netwerk van ZZP'ers zodat wij ook grote montage klussen voor onze klanten kunnen uitvoeren.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren