Montagebedrijf

Montagebedrijf Trebortech is sinds 1996 actief als onderaannemer. In de regio Noord-Holland ondersteunen wij bedrijven gedurende bepaalde periodes met tijdelijk extra personeel. Voor bijvoorbeeld grote opdrachten op het gebied van techniek leveren wij goed opgeleide en ervaren werknemers met verstand van zaken.

Montagebedrijf

Het leveren van kwaliteit staat bij ons montagebedrijf voorop. Wanneer u extra mankrachten nodig heeft om een bepaalde opdracht te voltooien, dan kunt u bij ons terecht voor het juiste personeel. Ons montagebedrijf beschikt over een eigen netwerk van collega bedrijven en ZZP'ers om ook grote klussen voor u uit te kunnen voeren.

Om onze kwaliteit te waarborgen werken we als montagebedrijf alleen samen met ervaren en deskundige mensen, die specialist zijn op hun vakgebied. Zo kunt u ons inschakelen voor diverse klussen op het gebied van:

Montagebedrijf Trebortech houdt zich bezig met technische werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Zo is één van onze specialiteiten het monteren van airconditioning. Wij hebben ervaring met verschillende aircosystemen en zijn als montagebedrijf ook inzetbaar voor het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud.

Bent u op zoek naar een montagebedrijf dat u ondersteunt bij opdrachten of grote projecten? En wilt u kunnen vertrouwen op vakkennis en ervaring? Neem dan vrijblijvend contact op met montagebedrijf Trebortech. Wij kunnen u op veel vlakken van dienst zijn en informeren u graag over de mogelijkheden.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren