Onderhoud airconditioning

Door regelmatig aandacht aan het onderhoud van uw airconditioning te besteden, kunt u de airco optimaal laten functioneren. Een goed werkende airco is van groot belang voor de productieprocessen in uw bedrijf. U wilt natuurlijk dat uw installatie zo goed mogelijk werkt en wij kunnen u daarbij ondersteunen.

Onderhoud airconditioning

Ons doel is om uw airco zo goed mogelijk te laten werken. Dit doen wij door onderhoud aan uw airconditioning uit te voeren. Deze keuring verzorgen we voor u volgens de F-gassen norm. Dit is de nieuwe Europese richtlijn voor airconditioningsinstallaties. U betaalt hiervoor slechts €70,00 en in de regio Amsterdam, Zaanstad, Hoorn, Alkmaar en Haarlem vragen wij geen voorrijkosten. Deze prijs hanteren wij wanneer u een airco heeft met 1 binnendeel en 1 buitendeel. Heeft u meerdere binnendelen? Dan hanteren we een meerprijs van €25,00 per extra binnendeel.

Wat houdt onze onderhoudsbeurt in?

De onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd door onze zeer ervaren monteurs die het F-gassen certificaat hebben. Naast de jarenlange ervaring hebben zij dus bovendien de juiste kennis in huis. Na de volledige onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een officieel keuringsrapport. Hierdoor kan uw installatie weer zorgeloos functioneren. Mocht u van tevoren al weten dat er storingen zijn dan horen wij dit graag vooraf, zodat we hier rekening mee kunnen houden met de tijd.

Redenen om de airco te onderhouden

Dit zijn de redenen om uw airconditioning goed te onderhouden:

De werking van uw installatie is uiteraard erg belangrijk. Wanneer er niet voldoende aandacht aan het onderhoud wordt besteed, dan kunnen er complicaties ontstaan. Laat u het onderhoud van uw airconditioning uitvoeren door een specialist? Dan zal de airco zo goed mogelijk functioneren en hiermee voorkomt u onnodige reparaties. De levensduur spreekt voor zich: is uw airco goed onderhouden? Dan heeft deze een aanzienlijk langere levensduur dan een airco die slecht is onderhouden. Dit geldt ook voor het energieverbruik: een goed onderhouden airco verbruikt een minimale hoeveelheid energie, omdat het niet wordt belemmerd in de werking van de installatie.

Neem contact op met Trebortech Montage

Heeft u interesse in een montagebedrijf dat het onderhoud van uw airconditioning verzorgt? Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren