Onderhoud bedrijf

Zoekt u een bedrijf dat technisch onderhoud voor u kan verrichten? Trebortech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van technisch klussen, waaronder het onderhoud aan verschillende installaties.

Onderhoud bedrijf

Wij zijn een allround montage bedrijf dat al sinds 1996 werkzaam is op uiteenlopende werkgebieden. Zo kunnen wij onderhoud voor u verrichten als het gaat om:

Verder zijn wij als bedrijf gespecialiseerd in airconditioning en alles wat hiermee te maken heeft. U kunt hierbij denken aan ventilatie, koeling en luchtbehandeling. Als onderhoudsbedrijf zijn wij in staat om verschillende aircosystemen voor u te installeren. Voor het oplossen van storingen en voor het onderhoud van uw airconditioning kunt u bij ons bedrijf terecht. Wij bieden u de mogelijkheid om periodiek onderhoud aan uw installatie voor vaste tarieven te laten uitvoeren.

Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, werken wij als bedrijf alleen met gecertificeerde monteurs. Een monteur die wij sturen voor onderhoud beschikt altijd over de juiste certificaten. Zo zijn onze monteurs die onderhoud plegen aan een koel- of airco installatie altijd in het bezit van een F-gassen certificaat.

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor onderhoud van installaties binnen uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen als bedrijf de juiste onderhoudsmonteurs voor u leveren.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren