ZZP montage

Op zoek naar een ZZP bedrijf voor montage? Trebortech is een ZZP montagebedrijf dat op verschillende werkgebieden actief is. Heeft u montage klussen en kunt u tijdelijk extra goed opgeleide en ervaren ZZP'ers gebruiken ter ondersteuning? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

ZZP montage

Als montage ZZP bedrijf zijn wij werkzaam op verschillende vakgebieden. U kunt ons voor een montage klus inschakelen bijvoorbeeld als het gaat om:

Voor grote en kleine montage klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een eigen netwerk van ervaren collega ZZP'ers, zodat we u ook bij grote klussen kunnen ondersteunen.

Wij werken overal op locatie, waarbij ons werkgebied voornamelijk Noord-Holland beslaat. Maar ook locaties elders in Nederland of locaties in het buitenland zijn voor ons geen probleem. Als ZZP bedrijf zijn wij voor elke montage klus overal inzetbaar. Dat bekent dat wij voor zowel bedrijven, instellingen en particulieren graag de montage klussen uitvoeren. Iedereen kan bij ons terecht als het gaat om montagewerkzaamheden.

Heeft u ondersteuning nodig bij bepaalde klussen op het gebied van montage? Of bent u op zoek naar tijdelijk extra personeel voor een specifieke montage opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als ZZP bedrijf informeren we u graag over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van montage.

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren