ZZP techniek

Heeft u een ZZP specialist nodig op het gebied van techniek? Trebortech is een ZZP bedrijf met veel ervaring in de techniek. Wij ondersteunen bedrijven die tijdelijk meer personeel nodig hebben voor werkzaamheden in de techniek in de breedste zin van het woord.

ZZP techniek

Bij een groot project kan het voorkomen dat u tijdelijk extra personeel nodig heeft om technische werkzaamheden uit te voeren. U kunt dan gebruik maken van onze expertise. Wij hebben verstand van zaken op diverse werkgebieden zoals:

Wij zijn breed inzetbaar en u kunt ons voor vrijwel elke technische klus inschakelen. Voor grote opdrachten in de techniek werken wij samen met ervaren en goed opgeleide ZZP'ers. Hiervoor beschikken we over een eigen netwerk van collega ZZP bedrijven. U kunt dus voor alle klussen binnen de techniek een beroep doen op Trebortech. Of het nu gaat om kleine of grote klussen, wij leveren altijd hoge kwaliteit.

Sinds 1996 zijn wij als ZZP bedrijf werkzaam binnen de techniek. Dat bekent dat we in de loop der jaren ontzettend veel ervaring hebben opgedaan. Wanneer u voor vraagstukken of problemen komt te staan, kunnen wij u helpen. Ons werkgebied concentreert zich met name in de regio Noord-Holland, maar ook voor technische klussen elders in het land of in het buitenland zijn wij beschikbaar.

Heeft u ZZP vakmensen nodig voor een klus op technisch gebied? Schakel dan Trebortech in. Wij zijn u graag van dienst bij alle opdrachten binnen de techniek. Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen. We horen graag van u!

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren