ZZPer

Een ZZPer nodig voor een technische opdracht? Trebortech is als ZZPer gespecialiseerd in het uitvoeren van technische werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Bij ons kunt u voor de uitvoering van allerlei technische klussen terecht.

ZZPer

Als ZZPer is ons bedrijf Trebortech voor de meest uiteenlopende klussen op technisch gebied inzetbaar. Voor zowel kleine als grote opdrachten zijn wij beschikbaar. Een kleine opdracht is door ons als ZZPer prima uit te voeren, maar ook grote klussen gaan we niet uit de weg. We beschikken namelijk over een eigen netwerk van collega ZZPers die goed opgeleid zijn en veel werkervaring hebben binnen de technische branche. Dus ook voor grote opdrachten waarbij u tijdelijk meer personeel nodig heeft voor de uitvoering van klussen, kunt u bij ons terecht.

Technische werkgebieden waarop wij als ZZPer inzetbaar zijn, zijn onder meer:

Met name in airconditioning is Trebortech als ZZPer gespecialiseerd. Het monteren, installeren en onderhouden van verschillende airco installaties is geen enkel probleem. Ook bij storingen van de installatie kunt u altijd een beroep doen op onze ZZPer.

Heeft u als bedrijf interesse in het inschakelen van een vakbekwame ZZPer voor technische werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over wat wij voor u kunnen betekenen.

Om ons netwerk uit te breiden en samen te kunnen werken met andere ZZPers, zijn wij op zoek naar serieuze ZZPers met werkervaring op technisch gebied. Voel jij je aangesproken en wil je in ons netwerk opgenomen worden als ZZPer? Meld je dan bij ons aan en wie weet kunnen we dan wat voor elkaar betekenen. We horen graag van je!

contractor koeltechnisch montage luchttechniek montage montagebedrijf onderhoud bedrijf zzp airconditioning zzp montage zzp techniek zzper keuren elektrisch gereedschap keuren trappen en rol steigers keuring handgereedschap keuring nen 3140 en nen 2484 gereedschap keuren 3140 keuren onderhoud airconditioning arbeidsmiddelen keuren